Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák

Védelem


2termék 12
2termék 12

Bőrünk egész életünk során védelmez minket a környezet káros hatásaitól. Legnagyobb érzékszervünk folyamatosan ki van téve a nap káros UV sugarainak, a kórokozókkal való érintkezésnek és kisebb felszíni sérüléseket okozó baleseteknek.

UV védelem

Ma már tudjuk, hogy a nap sugarai milyen káros hatással vannak a bőrünkre. Az UVA és UVB sugarak a napégés mellett a bőröregedést is felgyorsíthatják, védelem nélkül pedig nagyobb eséllyel alakulhatnak ki súlyos bőrbetegségek is. A legkisebbeknek és felnőtteknek is ugyanolyan fontos a naptej és fényvédő használata.

Az ásványi szűrők védelmet biztosítanak a bőrnek. Érdemes vízálló formulát választani, mely biztosítja az önfeledt fürdőzés élményét. A bio olajakat tartalmazó ásványi szűrővel ellátott naptejek és napozókrémek ráadásul a környezetet és természetes vizeket sem terhelik.

Fertőtlenítés

Bőrünk igényli és megérdemli az extra védelmet és gondoskodást, hogy egész testünk összhangban tudjon működni a nehezebb napokon is. A koronavírussal való együttélés megtanított minket arra, mennyire fontos a higiénia és a kézfertőtlenítés a mindennapok során. A legtöbb alkoholos kézfertőtlenítő azonban rendkívül kiszárítja a kezeket és felborítja a bőr ökoszisztémáját. Érdemes olyan kéztisztító gélt választani, mely fertőtlenítés mellett hidratálja is a kezeket.

Sebkezelés

Apró horzsolások, karcolások a nagy kirándulás közben? A gyerkőc táborba készül? Csajokkal biciklitúrára startoltok? Vagy az új magassarkúd feltörte lábad? Ne hagyd otthon a többcélú családi védőkrémet, amely az egész család számára nagy segítség! Az esetleges sebes bőrfelületeket remekül védi és nyugtatja, elősegítve a hámosodást.

Fáradt izmok

A fáradt izmok, ízületek regenerálása ugyanúgy fontos egy hosszú munkanap és sportolás után is. A lazító krémek kellemes, melegítő érzést nyújtanak. Segíthetnek enyhíteni az esetleg fájdalmat, amelyet a megerőltetés vagy húzódás okoz.