Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Fenntarthatóság

Bőrápolás
Környezetvédelem
Szűrés törlése

Március 22. a víz világnapja, mely a Föld vizének védelmére hívja fel a figyelmet. Most hoztunk pár tippet, hogyan spórolj több vizet, amit nemcsak a környezet, de a pénztárcád is meg fog hálálni!

Akiknek fontos a környezetvédelem, azok a meglelik az ajándékozás örömét saját készítésű vagy hasznos, fenntartható ajándékok adásában is.

A „No Plastic July”, azaz Műanyagmentes július kezdeményezés 2011-ben indult útjára Ausztráliából. Mára egy igazi, nemzetközi összefogássá nőtte ki magát! Most elmondjuk, miért annyira fontos és Te hogyan csatlakozhatsz hozzá – nemcsak júliusban, de az év minden napján!

Segítségetekkel az Óvjuk Együtt A Talajt! kampány keretében nem kevesebb, mint 1000 fát ültet a Weleda a MyForest alapítványon keresztül!

Sokat hallunk a környezetvédelmi problémákról. Nem kell igazán elmélyedni a témában ahhoz, hogy megtudjuk, az egyik legnagyobb problémát a szén-dioxid kibocsátás jelenti. Az egyik legjobb megoldás a megújuló energiaforrások elterjedése lenne, de miért is nehéz átállni rájuk?

A június 8-i óceánok világnapja egy különleges nap, amikor megemlékezünk óceánjainkról és tisztelgünk előttük. Felhívjuk a figyelmet arra, mennyire fontos az óceánok védelme.

Május 20. már 2018 óra a méhek világnapja. Tudd meg, miért olyan fontos beszélnünk a méhekről és a védelmükről!

Környezetvédelem és fenntarthatóság a fürőszobában is! A papírtubusos deókról és tégelyes fogkrémekről ismert Ben&Anna márka most a tusfürdő használatát emeli új szintre!

Az egyik legfontosabb kérdés a tudatos vásárlók számára a termékek összetevői mellett ma már a csomagolás. A legnépszerűbb márkáknak is sokszor újra kell gondolniuk termékeik csomagolását, ha meg akarnak felelni a fogyasztói igényeknek.

Ha azt kérik tőlünk, nevezzünk meg egy fenntartható márkát, általában a Weleda az elsők között jut eszünkbe. 2022-ben a Weleda célul tűzte ki, hogy felhívja a figyelmet a Föld bőrének, azaz az egészséges talaj megőrzésének fontosságára.

Az ökológiai lábnyom lényegében egy gazdasági mutató. Megmutatja az egyén, egy ország vagy egy társadalom környezetre ható igényeit. Kifejezi, hogy mennyire használjuk fel, avagy mennyire használjuk túl a Föld erőforrásait.

Mielőtt bezárod az ablakot arra gondolva, hogy nem azért jöttél webáruházunkba, hogy közgazdasági témákban mélyedj el, hagy állítsunk meg egy pillanatra! A globalizáció negatív környezeti hatásait Te is segíthetsz megállítani! Neked, mint fogyasztónak hatalmas felelősséged van abban, hogy milyen termékeket teszel a kosaradba és mely márkák mellett teszed le a voksod. Ezért olyan fontos beszélnünk róla.

Felbecsülhetetlen érték, még is olyan kevesen tudnak róla. De mi is az a biodiverzitás, más néven biológiai sokféleség?