Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Fenntarthatóság

Segítségetekkel a Weleda 1000 fát ültet!

2022.07.05 09:25
Segítségetekkel a Weleda 1000 fát ültet!

Segítségetekkel az Óvjuk Együtt A Talajt! kampány keretében nem kevesebb, mint 1000 fát ültet a Weleda a MyForest alapítványon keresztül!

Még 2022. áprilisában hirdettük meg, hogy az onlinekosar.hu is csatlakozik a Weleda márka Óvjuk Együtt A Talajt! kampányához!

A Weleda egy olyan fenntarthatóan működő márka, mely idén a talajok védelmére való figyelemfelhívást tűzte ki célul. A Weleda már több, mint 100 éve gondoskodik arról, hogy összetevőit biodinamikus gazdálkodásban és környezetkímélő, kifejezetten talajkímélő módon termessze.

Az onlinekosar.hu összefogott a Weledával!

Azért, hogy hozzájárulhassunk a talajok védelméhez minden, 2022. április 14-től 2022. május 31-ig leadott Weleda terméket is tartalmazó megrendelés után egy fa ültetésének támogatását vállaltuk.

Segítségetekkel végül a Weleda úgy döntött, hogy nem kevesebb, mint 1000 db fa ültetését állja a MyForest Közösségi Erdőkért Alapítványnál!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok ebben a kampányban! Ha többet szeretnél megtudni a talajok védelméről, ne feletsd el elolvasni az erről szóló blogbejegyzésünket.