Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Szájápolás
Bőrtípus szerint
Dezodor
Tea
Illat szerint
Életkor (Év)
0 Év - 100 Év
Ajándékötlet

WELEDA


118termék
 
118termék

A Weleda célja, hogy fenntartsa, javítsa és helyreállítsa az emberek egészségét és szépségét.

Ami 1921-ben egy gyógyszerészeti laboratóriummal és saját gyógynövény kertjével indult, az mára a világ egyik vezető gyártójává nőtte ki magát a holisztikus és természetes kozmetikumok területén.

A Weleda létrejötte óta olyan célokat követ, melyek az alapítóktól származó elvekre támaszkodnak. Termékek célja, hogy támogassa az embereket a személyes fejlődésben, és elősegítse a fizikai jólét és kiegyensúlyozott életmód fenntartását.

Ma a Weleda több, mint 50 országban képviselteti magát mind az öt földrészen. A Weleda természetes kozmetikumok százait állítja elő, részben még mindig saját gyógynövénykertjéből nyerve az alapanyagokat.

A felelős kapcsolat a természettel és az emberrel mindig is alakította üzleti szemléletüket, amióta Rudolf Steiner megfogalmazta elképzeléseit a vállalattal kapcsolatban. Legyen szó méltányos kereskedelemről, biodinamikus termelésről, vagy a munkatársak fejlődésének támogatásáról – a fenntarthatóság gyökereink részét képzi.

A minőség a Weledánál nem csak egy hangzatos szó. A Weleda név egyet jelent a holisztikus minőséggel, az alapanyagoktól, egészen a végtermékig, mely a fogyasztókhoz jut.

A természetes kozmetikumok nem mindig érnek fel a hangzatos jelzőikhez. A NATRUE az első, nemzetközileg is elismert jelzés a természetes kozmetikumokon, egyértelmű irányadó a fogyasztóknak. Minden Weleda termék NATRUE minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum.

Több kozmetikuma vegán, melyek semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. Valamennyi Weleda termék kielégíti a vegetáriánusok azon igényét, hogy hús és hal származékot nem  tartalmazó termékeket használjanak. Azonban azon termékek, melyek például méhviaszt, vagy méz összetevővel készülnek, nem kaphatják meg a vegán jelzést.

Minden összető ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból és/vagy biodinamikus gazdálgodásból származik. Számos összetevő emellett ökológiai vadgyűjtésből származik. A Weleda rengeteget tesz azért, hogy a vadon növő gyógynövények fennmaradását és megőrzését támogassa. Ezen törekvéseit mi sem bizonyítja jobban, mint az UEBT minősítés. A Weleda hozzájárul az emberek és a biológiai sokféleség fejlődéséhez is.

Gluténérzékenyek is bátran választhatják a Weleda márkát. Számos terméke, például a népszerű körömvirágos popsikrém vagy baba tusfürdő és sampon is gluténmentesek.

Az OECD előírásainak megfelelően a Weleda termékek biológiailag lebomló formulával készülnek.

A Weleda több, mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a természeretes kozmetikai szerek gyártásában és fejlesztésében. Mottója: harmóniában a természettel és az emberrel. Társadalmi, környezeti, felhasználói és terápiás minőség a négy alappillér, melyen a Weleda minősége nyugszik.