Minden 8000 forint fölötti rendelés esetében INGYENES A KISZÁLLÍTÁS.

Étrend

Egészség
Fogápolás
Kismamaápolás
Recept
Tea
Szűrés törlése

Beköszöntött az ősz és fáradtabb vagy a szokottnál? Folyton töredezik a hajad, kicserepesedik a szád? Lehet, hogy nincs elegendő vas a szervezetedben!

Folyton fáradt vagy és úgy érzed egy friss löketre lenne szükséged? A maca por segíthet!

Ha először hallasz a kendermagolajról, valószínűleg felszalad a szemöldököd, hiszen sokan rögtön a tudatmódosító szerekre asszociálnak. Most segítünk eligazodni ebben a kérdésben és elmondjuk miért is egy igazi superfood a kendermagolaj.

Te mivel hűsíted magad egy csodás, meleg nyári napon? Mi ezt a különleges málnás sorbet ajánljuk!

A megfelelő szájápolási termékek választásával kívülről ápolhatod fogaid és ínyed. Azonban fontos, hogy kiegyensúlyozott étrenddel belülről is támogasd fogsorod egészségét. Olvasd el cikkünket, ahol több olyan ételt mutatunk be, amelyek jót tesznek a fogaknak!

Miről szól az aromaterápia? Mik is pontosan az illóolajok, és hogyan nyerik ki őket? Bemutatjuk az aromaterápia alapelveit, és elmondjuk, hogyan használhatod a természetes illatokat az elméd és a lelked kényeztetésére.

A vaspótlás mindenkinek fontos: gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. A vas nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. Segít fenntartani a normál vörösvérsejt- és hemoglobinszintet és hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Az ajurvédikus filozófia alapján az embert holisztikusan, a test, elme és lélek összetett egységeként kell vizsgálni. Azt állítja, hogy minden az egyén egyensúlyán múlik, mind belsőleg, mind külsőleg. Ehhez az egyensúlyhoz hozzátartozik az étrend, melynek központi szerepe van az Ajurvéda tanításaiban.

A nyár közeledtével minden nőben felmerül a narancsbőr kérdése. A narancsbőrnek számos oka van és sajnos a tudomány mai állása szerint nem létezik rá csodaszer. Azonban sokat tehetünk a megelőzéséért és enyhítéséért a mindennapok során!

Tudtad, hogy az ellenállhatatlanul finom és fűszeres YOGI TEÁKAT® akár főzéshez is felhasználhatod? Időről időre hozunk Nektek 1-1 receptet, mely YOGI® teafilter felhasználásával készül.

Ha szereted a keleti ízeket, indiai konyhát, receptjeink hamar kedvenceddé fognak válni!