Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint

BIOBALANCE


65termék
 
65termék

A tudatos bőrápolás igazából pontosan azt jelenti, amit az elnevezés sugall: tudatosan, tehát gondos odafigyeléssel, olvasással, utánanézéssel és/vagy szakértők tanácsai alapján megszerzett tudás segítségével ápoljuk a bőrünket! Nem higgyünk a különböző marketinges praktikáknak és ne vásároljunk hetente új, számunkra haszontalan vagy egyébként sem hatákony termékeket!

Az első lépés a hatékony arcápolás felé, hogy megismered a saját bőröd és tudomásul veszed a jelenlegi állapotát. Ha tisztában vagy a bőrtípusoddal, akkor érdemes kitűzni egy célt magad elé! Például, ha normál bőrtípusod van, de szeretnéd már most megelőzni a ráncok kialakulását és megőrizni bőröd egyensúlyát, akkor ennek megfelelő ápoló és anti-aging (öregedésgátló) hatóanyagokat kell keresned. Karikás szemkörnyéked zavar? Erre is találhatsz megoldást! Zsíros a bőröd, tágak a pórusaid, ezáltal folyton fekete mitesszerek jelennek meg a T-vonaladon? Tudatos bőrápolással ezen is segíthetsz! Érdemes meghatároznod, hogy mi az a legfőbb probléma, amire az általános ápolás mellett hangsúlyt szeretnél fektetni.

A tudatos bőrápolási rutin lépései: arctisztítás (Ami lehet dupla tisztítás is!), toner (nem kötelező lépés), szérumok, arckrém és reggel a kötezelő fényvédő!