Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Baba-mama

Babaápolás
Bőrápolás
Fogápolás
Hajápolás
Kismamaápolás
Szűrés törlése

Eloszlatunk egy-két tévhitet és elmondjuk, hogyan szabadulhatsz meg gyorsan a fejtetűtől.

Legyen szó terhességi csíkokról, vagy egyéb striákról, egy jól kidolgozott rutinnal sokat segíthetsz bőröd épségének megőrzésében!

A Weleda bio körömvirágos védőbalzsamját hívhatnánk csodabalzsamnak is. A víz-, alhokol- és illatanyagmentes kozmetikum egy igazán sokoldalú termék.

Már biztos vagy benne, hogy terhes vagy? Esetleg még csak tervezitek a gyermekvállalást? Olvasd el blogbejegyzésünket, amiben röviden átvesszük a három trimeszter legfőbb testi-lelki folyamatait.

Elsősorban nem babaápolási termékeiről híres a népszerű Himalaya márka, de érdemes megismerkedni a legkisebbeknek kifejlesztett kozmetikumaival is!

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a tejfogaknak nincs szükségük olyan alapos ápolásra, mint a maradandó fogaknak. Ez azonban nem is lehetne nagyobb tévhit!

A terhességi csíkok, más néven striák akkor alakulnak ki, mikor a bőr alatti rugalmas rostok túlfeszülnek és elszakadnak a súlygyarapodás miatt. Megelőzésükért sokat tehetsz egy ápolási rituálé kialakításával.

A babahordozás nem egy modern találmány, hanem az emberiséggel egyidős szokás. A babahordozásnak számos előnye van. Már a kezdetektől kihat a csecsemő minden érzékére.

Minden kismamánál eljön az idő, mikor elkezd aggódni a gát épségéért. Szerencsére intim tornával és gátmasszázzal sokat tehetsz a gát rugalmasságáért.

A körömvirág (Calendula officinalis) az egyik legelterjedtebb gyógynövény. Egész Európában használják gyógyászatban és kozmetikumok összetevőjeként egyaránt.