Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói program

Törzsvásárlói programunk:

Minden regisztrált vásárlónkat a www.onlinekosar.hu oldalunkon történő vásárlásai után hűségpontokkal jutalmazzuk.

Hogyan működik?

Amennyiben a www.onlinekosar.hu weboldalunkon vásárolsz, minden megvásárolt termék bruttó ára után 5%-nak megfelelő pontot írunk jóvá. Ez azt jelenti, ha a termék ára például bruttó 100 Ft, akkor 5 pontot (Ft) írunk jóvá pontgyűjtő számládon! Pontokat szállítási költség után nem írunk jóvá. A pontok az átvételt és kifizetést követően a „Megrendelés lezárva” státuszba kerülés után automatikusan jóváírásra kerülnek. A státusz változásáról rendszerüzenetet küldünk ki. Így a pontokat már a következő vásárlásnál beválthatod. Lejárati idejük nincs, így később is bármikor felhasználhatod azokat.

Aktuális pontegyenleged bármikor megtekintheted felhasználói profilod adatainál a webáruházunkba történő belépés után.

Hogyan tudod levásárolni a pontjaid?

A számlán összegyűlt pontokat bármikor levásárolhatod. A vásárlási folyamat során, a kosároldalon jelölheted be, hogy szeretnéd-e felhasználni a pontjaidat, vagy inkább tovább gyűjtöd. 1 pont = 1 Ft, tehát egy pont bruttó 1 forintnak felel meg.

Pontbeváltás esetén a teljes pontszám beváltásra kerül, kivéve ha a rendelés összege alacsonyabb az aktuális pontszámodnál.

Egy vásárlás során a vásárlása értékének 100%-át tudod pontokkal levásárolni, de a pontok a szállítási költségre nem használhatók fel! Tehát, ha kosárértéked 100%-át a pontjaiddal egyenlíted ki, a szállítási költséget ki kell fizetned a választható fizetési módok egyikével.

A pontok beváltása nincs vásárlási értékhez kötve, így egyaránt felhasználható 100 Ft és 100.000 Ft értékű rendelés esetén is.

A webshopban időről időre lehetnek olyan termékek, melyeket csak pontért vásárolhatsz meg.

Akciós pontok, plusz pontszerzési lehetőségek:

Lehetnek olyan akciók, melyek során a megjelölt termékek megvásárlásával többszörös pont gyűjthető.

Jelenleg dupla pont jár az alábbi termékekre:

Érvényesség: -

Termék Eredeti pont Dupla pont

Plusz pontszerzési lehetőség:

  • Regisztráció esetén 50 pont íródik jóvá automatikusan (érvényes: 2022.09.19-visszavonásig)
  • Vélemény írása esetén egy alkalommal (vélemények számától függetlenül) 300 pontot írunk jóvá (érvényes: 2022.07.08-visszavonásig) FONTOS: bármilyen véleményért jóváírjuk a pontot, nem csak pozitív vélemény esetén! Az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelően a véleményeket nem moderáljuk, minden vélemény változatlan módon megjelenik a termékoldalakon!

Egyéb szabályok:

A vásárlások után kapott pontok készpénzre nem válthatók, vásárlók között nem átadhatók.

A hűségpontok a csomag átvételét követően 2-3 munkanapon belül íródnak jóvá, amint a rendelés „Megrendelés lezárva” státuszba kerül.

Amennyiben a rendelés bármilyen okból kifolyólag annak leadása után módosításra kerül, úgy a lezárt vásárlás végén a végső pontok száma is eltérhet a korábban automatikusan visszaigazolt pontok számától.

Meghiúsult, lemondott és át nem vett rendelésekért nem járnak pontok. A pontok kizárólag akkor íródnak jóvá, ha a rendelés „Megrendelés lezárva” állapotba kerül.

A hűségpontok kizárólag a www.onlinekosar.hu weboldalán használhatóak fel.

Törzsvásárlói programunk kizárólag magánszemélyek által vehető igénybe!