Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Tea
Ajándékötlet

TEA


106termék
 
106termék

A teázás több, mint egy teafiltert leforrázása és az ital megivása. A teázás szertartás. Felemeli az elmét és megmelengeti a lelket. A kiegyensúlyozott élet mindenkire jó hatással van, amihez sok ihletet lehet meríteni egy csésze teából.

Az ajurvédikus YOGI TEA® indiai fűszerekkel, gyógynövényekkel készül a legmagasabb bio minősítés elvárásait képviselve. Több, mint bio! Minden tevékenységükkel törekednek az etikus beszerzési láncra és a fenntarthatóságra.

Fűszeres teakeverékek intenzív ízzel és illattal varázsolják el az érzékeket. Chai teák édes, fűszeres ízzel és egzotikus illattal csábítanak. Gyógynövényes teák ősi hagyományok alapján felelnek meg a modern kor igényeinek. A zöld tea finom és élénkítő ízélményt nyújt. A szálas teák intenzív főzési folyamata során kiteljesednek a gyógynövényes és fűszerek ízvilága.

Az Ukko tea 100% natúr bio tea. Gyógynövénykeverékek, mely különböző igények teljesítésére kerültek kifejlesztésre. Válaszd az Ukko számodra megfelelő keverékeit, mint a fogyás, szoptatás, reflux. Találhatsz teakeveréket az immunerősítés segítésére, prosztatapanaszok csillapításának segítésére.