Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák

GAL


40termék
 
40termék

Magyar termék, kimagasló minőség

A GAL termékei fejlesztése során a természetességet és a hatásosságot tartja a legfontosabbnak! Alapanyait alapos vizsgálat után, nemzetközi kínálatból válsztja és az étrend-kiegészítőkben található összetevőket olyan formában és arányban válogatja össze, ahogy azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak.

Vitaminoktól az étrend-kiegészítőkig

A GAL kínálatában kezdetektől olyan alaptermékek alkotják, melyek kifejezetten az egészségmegőrzést szolgálják. Ezek a termékek olyan, mindenki számára szükséges tápanyagokat tartalmaznak, amelyek a mai kultúrában, a normál táplálkozással egyáltalán nem, vagy vagyon nehezen biztosíthatóak.

Később a vitaminok és étrend-kiegészítők kínálata a piaci igényeknek megfelelően bővült ki, így ma már olyan forradalmi termékeket találunk közte, mint a Sensoril® Ashwagandha, PrimaVie® Shilajit, különféle Hal-, Marha-, Sertéskollagén peptidek és nem utolsó sorban a Babaváró vitaminok! Ez utóbbiak a babatervezés első gondolatától a szoptatási idő végéig elkísérhetik a kismamát és babáját az élet első időszakában!

Tapasztald meg Te is, mire képesek a GAL vitaminok! Az onlinekosar.hu kínálatában mostantól megtalálod a legnépszerűbb GAL termékeket!