Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Baba-mama

Ismerd meg a Weleda körömvirágos védőbalzsamot

Bőrápolás
Babaápolás
Szűrés törlése
2022.09.07 08:03
Ismerd meg a Weleda körömvirágos védőbalzsamot

A Weleda bio körömvirágos védőbalzsamját hívhatnánk csodabalzsamnak is. A víz-, alhokol- és illatanyagmentes kozmetikum egy igazán sokoldalú termék.

Az egyedülálló körömvirág

A körömvirág számos jótékony tulajdonságát használja ki a Weleda a babaápolásban. Erről bővebben itt is olvashatsz! Fontosnak tartjuk kiemelni azonban, hogy a Weleda bio körömvirágot használ termékeiben. Az ikonikus sárga virágokat kézzel szedik és csak a legjobb minőségű virágok kerülnek felhasználásra. A szüret július elején kezdődik és akár 4-5 hétig is eltart.

A körömvirág hatása

A körömvirágot tartalmazó gyógyszerek segítenek a sérült bőr megnyugtatásában és gyógyításában. Ha egy sérülés kezeléseként körömvirágkivonatot tartalmazó gyógyszert használunk, az olyan regenerációs folyamatokat indít el, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe elérnek. A körömvirág védőrétegbe burkolja a bőrt, erősíti és támogatja a bőr szerkezetét és rugalmasságát.

A körömvirágos babaápoló termékcsalád legújabb tagja

A többcélú védőbalzsam azonnali természetes védőréteget képez a bőr kiszáradása ellen. Intenzíven táplálja, puhítja a baba bőrét és nyugtatja a nagyon száraz, repedezett bőrt az orcán, kezeken, állon és az ajkakon is. Segít visszaállítani a bőr saját védekezőképességét. Nagyon fontos kiemelni, hogy illatanyag-, alkohol- és vízmentes.

Mikor ajánljuk?

Ez a balzsam számos szituációban fog a segítségedre sietni! Ideális ápoló krém utazáskor, séta közben vagy a nyál által irritált piros orcák és áll kezelésére (pl. fogzáskor) is! Ha pedig az őszi, szeles, csapadékos, zord időjárás a te ajkaid is megviseli, akkor bátran használhatod saját célra is!

Ismerd meg a Weleda babaápolási termékeit bio körömvirággal: