Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Étrend

Igazi superfood: a maca por

2022.08.31 08:00
Igazi superfood: a maca por

Folyton fáradt vagy és úgy érzed egy friss löketre lenne szükséged? A maca por segíthet!

Mikor fogyassz maca port?

Ha folyton fáradt vagy és úgy érzed egy új energialöketre van szükséged. Ha egy új ízélményre vagy gasztronómiai kalandozásra vágysz.

Miért superfood a maca por?

Most mindent megtudhatsz, amit erről a szuperételről tudni érdemes!

A maca növény eredetileg a perui Andokban található meg. Már az inkák is elkezdték termeszteni több, mint 2000 évvel ezelőtt. A maca egy igazi túlélő – 3000-4000 méterrel a tengerszint felett nő, ahol magas UV sugárzásnak és alacsony oxigénszintnek van kitéve, nem beszélve az erős szélről és a nagy hőingadozásról. Csak egy igazán kivételes növény képes ilyen extrém körülmények között fennmaradni.

Ezen tulajdonsága tükröződik élénkítő hatásában is, melyet már az inka civilizáció is kihasznált.

A maca por legfőbb tulajdonságai

Számos pozitív hatásának köszönhetően ma már egy népszerű superfood. Legtöbbször por formájában használják, melyet a macanövény gyökerének őrlésével nyernek ki.

Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, energizáló, élénkítő hatással lehet a fogyasztójára. Segíthet a testnek a stressz könnyebb feldolgozásában, így nemcsak mentális, de fizikai jótékony hatásai is lehetnek.

A YOGI TEA® Maca chai teában a bézs színű, diós, enyhén pörkölt ízű maca port kiválóan egészítik ki a hagyományos chai fűszerek. A fahéj és szegfűszeg mellett kakaóbabhéj emeli ki a maca édes ízét.

Ez a tea igazán különleges, hiszen ellenőrzött ökológiai forrásból származó guaranát is tartalmaz. A guarana magas koffeintartalmáról ismert. A maca porral kombinálva ez a tea egy kiváló napindító vagy energialöket nap közben! Bátran fogyaszthatod egy kevés tejjel vagy növényi alternatívával az eredeti chai élményért!