Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint
Illat szerint
Életkor (Év)
5 Év - 100 Év
Ajándékötlet

Tusfürdő


47termék
 
47termék

Egy fantasztikus illatú tusfürdő nem hiányozhat egy háztartásból sem! Egy frissítő zuhany segít elindítani a napot, vagy elégedettséggel lezárni azt.

Aroma terápia minden zuhanyzásnál

Az aroma tusfürdők esszenciális olajokkal, mint egy aromaterápia hatnak a lélekre és elmére tisztálkodás közben. Reggeli frissítő zuhany? Energia sportolás, edzés után? Stresszoldás és nyugalom egy hosszú nap végén? Az onlinekosar.hu széles választékkal, szinte minden igényre kínál megoldást.

Ápoló összetevők

Érezted már, hogy a zuhany alól kilépve bőröd kellemetlenül húzódik, talán feszül is? A szintetikus felületaktív anyagok, amik a tusfürdők és lemosók habzásáért felelnek, könnyen kiszáríthatják a bőrt. Érdemes olyan tusfürdőt választani, ami SLS, SLES, parabén és/vagy szulfát mentes. Az ilyen szintetikus anyagoktól mentes, természetes összetevőket tartalmazó natúrkozmetikumok már tisztálkodás közben is ápolják és hidratálják a bőrt.

Szilárd tusfürdők

A szilárd tusfürdők olyan környezettudatos vásárlóknak készültek, akiknek fontos a fenntarthatóság a fürdőszobában is. Az onlinekosar.hu által kínált szilárd tusfürdők és samponok természetes összetevőkből készültek, lebomló csomagolású minősített natúrkozmetikumok.

Könnymentes formula gyermekeknek

A gyermekeknek választott tusfürdők és samponoknak több kritériumnak kell megfelelni a tudatos szülő szemében: legyen szintetikus adalékoktól mentes, legyen hatékony, ápolja a gyermekek érzékeny bőrét és könnymentes formulával gondoskodjon az önfeledt fürdőzésről.

Férfias illatok

Több férfi tusfürdőt találsz az onlinekosar.hu webáruházban. Természetesen férfiként is bátran választhatók különböző gyümölcsös vagy aroma tusfürdőink, de a kifejezetten nekik készült formulák fás, fűszeres, férfias illatokkal kényeztetik az érzékeket.