Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint
Illat szerint
Életkor (Év)
5 Év - 100 Év

Szappan


36termék
 
36termék

A folyékony szappanok elterjedésével a klasszikus szappanok egy kissé háttérbe szorultak. A kevésbé jó minőségű szappanok könnyen szétmállanak, nehezen száradnak ki és szintetikus összetevőik, illatanyagaik száríthatják a bőrt és a környezetre is káros hatással lehetnek.

Aktív növényi összetevők

A növényi eredetű összetevők táplálnak és hidratálnak. Az onlinekosar.hu szappan kínálatában találhatók kifejezetten száraz bőrre készült hidratáló, tápláló, bőrvédő és frissítő szappanok is.

Növényi szappanok

A kézműves szappan jellegű növényi szappanok természetes összetevőkből készülnek. A kiváló minőséget keresők elvárásai a fantasztikus és tartós illat mellett a mesterséges színezőanyagoktól mentes formula. Az igazán magas minőségű növényi és natúr szappanokat kézmosáshoz, fürdéshez és akár arcmosáshoz is bátran használhatod.

Szilárd tusfürdők

A szilárd tusfürdők azoknak készülnek, akik nem szeretnének lemondani a modern igényekről, de fontosnak tartják a környezetvédelmet. Az onlinekosar.hu által kínált szilárd tusfürdők és samponok mikroműanyagtól mentes összetevőkből készültek, minősített natúrkozmetikumok. A fenntartható kozmetikumok esetében a környezetvédelem már a csomagolásnál kezdődik, amely általában biológiailag lebomló.