Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint

Tonik


6termék 16
6termék 16

Az arctisztítás következő lépése a tonizálás. A tonik segít megnyitni a pórusokat és felkészíti a bőrt a további ápolásra. A megfelelő tonik mélyen tisztít és tonizál.

De mi is az a tonik?

A tonik egy folyékony termék, amelyet a tisztítás után, a szérumok és arckrém előtt használunk. A vattakorongra spriccelve tudod megtisztítani vele az arcod. Segít eltávolítani a tisztítás után megmaradt utolsó szennyeződéseket, sminkmaradványokat is. Használatával megelőzheted, hogy bőröd mattnak tűnjön.

Fontos, hogy alkoholmentes tonikot válasszunk, amely anélkül segít csökkenteni a felesleges fattyút és tisztít kíméletesen, hogy kiszárítaná a bőrt. A minőségi tonikokról elmondható, hogy egyensúlyba hozza a bőr pH-értékét vagy nem is borítja fel azt.

A drogériák polcai roskadoznak a különböző tonikok, tonerek és micellás vizek súlya alatt. Nagyon fontos, hogy bőrtípusunknak megfelelő tonikot válasszunk és nézzük át az összetevők listáját.

Kinek ajánlott tonikot használni?

Természetesen bárki be tudja építeni a bőrápolási rutinjába és kihasználni a tonik számos előnyét. Azonban pattanásokra hajlamos, zsírosodó bőr esetén kifejezetten ajánlott használni.