Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Illat szerint

Folyékony szappan


5termék 15
5termék 15

Miért érdemes folyékony szappant választani?

A folyékony szappanok egy kényelmes megoldást jelentenek, könnyen használhatóak, különös tekintettel azoknak, akik többen élnek együtt egy háztartásban. A szép szappanos tartályok ráadásul dekorációként is szolgálnak a fürdőszobában.

Növényi összetevők

A kiváló minőségű szappanok növényi összetevőkkel nemcsak tisztítják, de ápolják is a bőrt. Rengeteg folyékony szappan kapható, amely tele van mesterséges anyagokkal például parabénnal, SLS, SLES anyagokkal. Az onlinekosar.hu kínálatában található folyékony szappanok természetes összetevőket tartalmaznak, felfrissítenek és bársonyosan jó közérzetet biztosítanak.

Tartós illatok

Egy nap alatt megszámlálhatatlan alkalommal mossuk meg a kezünket. A szükséges rituáléból igazi élmény válik, amikor megtapasztaljuk a fantasztikus illatok játékát. A tartós illatokat hosszú időn keresztül érezhetjük a kezünkön, ezáltal jó közérzetet biztosítva akár egész nap.

Fenntarthatóság a fürdőszobában

Az onlinekosar.hu webáruházban fontosnak tartjuk a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot. Ezért kínálatunkban olyan innovatív megoldások is találhatók, mint a szappanhab-adagoló és saját folyékony szappan készítése szappanhabtablettából.