Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Szájápolás
Bőrtípus szerint
Életkor (Év)
0 Év - 100 Év

SZÁJÁPOLÁS


31termék
 
31termék

A szájápolás a mindennapi tisztálkodás elengedhetetlen és alapvető része. Szájápoló termékeink széles kínálatában találsz különböző igényeknek megfelelő fogkrémeket, fogkeféket és szájvizeket is.

Egyszerű fogfehérítés otthon!

A modern kor népszerű fogyasztási cikkei, mint a kóla, a gyakori kávézás, teázás és a dohányzás is színezik, foltokat képeznek a fogakon. A fogak természetes fehérségének visszanyerésében segítenek a fogfehérítő fogkrémek. A kínálatunkban található legjobb fogfehérítő fogkrémek a Himalaya és Ben&Anna fogkrémei.

A Himalaya fehérítő fogkrémek fő összetevői a papaya és ananász kivonatok. Ezek a kivonatok fellazítják a fogzománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket. Eltávolítják a fogzománcon található foltokat.

A Ben&Anna tégelyes fogkrémei környezetbarát, újrahasznosítható üvegtégelyekbe zárva kerülnek hozzád. A mikroműanyagoktól mentes natúrkozmetikum alaposan tisztít és felel meg az igényeknek.

Vérző fogíny védelmében

A fogíny gyulladás egy olyan probléma, amely elsősorban orvosi kezelésre szorul. Amellett azonban érdemes otthon is olyan fogkrémet és fogápolási termékeket választani, amik segítenek a gyulladt fogíny ápolásában. A vérző fogíny fájdalommal jár. A kezeletlenül maradt fogíny betegség a fogíny visszahúzódásához és végső eseteben fogvesztéshez is vezethet.

A Himalaya Gum Expert termékcsaládja szinte minden igényre (fogfehérítés, érzékeny fogak) megoldást kínál. A Gum Expert fogkrémek fő összetevője a miswak gyökér. Ez a gyógynövény összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik, mely feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.

Fogérzékenység ellen

A fogérzékenységnek számos oka lehet, ellene pedig megfelelő fogkrémmel sokat tehetünk. Több fogérzékenység elleni fogkrém is megtalálható kínálatunkban. A Himalaya Sensi termékcsaládja spenót kivonattal segít elzárni a fogzománc alatt található nyitott dentin csatornákat, mely a fogérzékenység oka lehet. A Ben&Anna érzékeny fogakra kifejlesztett tégelyes fogkrém segít megvédeni a fogzománcot a sérülésektől.

Szájápolási rutin

A fogápolási rutin utolsó lépéséként szinte elengedhetetlen a szájvíz használata. A szájvizek közös tulajdonsága, hogy friss leheletet biztosítanak és segítenek a fogak tisztításában.

A Himalaya szájvizek ráadásul eltávolítják a baktériumok 99,9%-át, így is segítve a fogszuvasodás vagy egyéb ínybetegség elkerülését. A Weleda ratanhia gyógynövényes szájvíz koncentrátum értékes összetevőkkel erősíti a fogíny és segít megelőzni a fogínygyulladást. Mivel koncentrátum, ezért kiszerelése sokáig elég.

Bambusz fogkefe a fenntartható szájápolásért

Válassz te is környezetbarát fogkefét! A bambusz egy természetes anyag, ezáltal az abból készült fogkefe nyele lebomlik. Sörtéik pedig általában újrahasznosított műanyagból készült puha sörték. Ha igazi öko fogkefét keresel, akkor válaszd a Weleda bambusz gyerek fogkefét vagy a Ben&Anna bambusz fogkeféket.