Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Szájápolás
Bőrtípus szerint
Életkor (Év)
5 Év - 100 Év
Ajándékötlet

Arckrém


32termék
 
32termék

Kínálatunkban nappali arckrémeket, éjszakai krémeket és szemkörnyékápolókat is találsz.

Sokkal jobban indul a nap, ha már reggel egy kisimult és üde arc néz vissza ránk a tükörből. Az egész napos sminkviselés és környezeti hatások után nagyon fontos, hogy megfelelő éjszakai krém segítségével hidratáljuk és tápláljuk arcbőrünket. Kevesen tudják, hogy az éjszaka folyamán tud bőrünk igazán hatékonyan megújulni. A bőrtípusunknak megfelelően kiválasztott éjszakai arckrémnek nemcsak hidratálnia kell, de segíteni a bőr regenerálódását.

A bőrtípusunknak és korunknak megfelelően kialakított arcápolási rutin segít a korai ráncok és bőrhibák elkerülésében. Nagyon fontos, hogy igényeinknek megfelelő éjjeli arckrémet válasszunk. Száraz bőrűek bátran kipróbálhatnak egy gazdagabb, zsírosabb állagú krémet. Zsíros bőrtípussal pedig egy könnyebb, akár géles állagú krémet ajánlunk.

A nappali arcápolás két alapvető terméke a megfelelő nappali arckrém és szemkörnyékápoló. A nappali arckrém kiválasztásakor is a legfontosabb szempont a bőrtípus és igények figyelembe vétele. Legyen szó ránctalanításról vagy a bőr feszesítéséről, hidratálásról, választékunkban megtalálhatod a megfelelő bőrápoló krémet. A nappali arckrémek védenek a káros környezeti hatásoktól.

A szem környékének érzékeny bőrén hamar megjelenhetnek a bőröregedés első jelei. Ezért érdemes szemránckrémet használni. A szemkörnyéki ráncok gyorsan kialakulhatnak, hiszen idővel csökken a bőr kollagénszintje és elasztin termelése.

Szuper tipp: kedvenc szemkörnyékápolódat akár a hűtőben is tárolhatod, ezzel fokozva a krém hűsítő hatását. Ezek az ápoló krémek tehát puhává varázsolják a szemkörnyék bőrét, ápolják, táplálják azt. Segítik megőrizni a nedvességtartalmát és halványítani a szemkörnyéki sötét karikákat.