Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Szájápolás
Bőrtípus szerint
Életkor (Év)
5 Év - 100 Év
Ajándékötlet

Bőr


40termék
 
40termék

Az élet számos kihívást rejt a bőrünk számára. Legnagyobb érzékszervünk így védelmező szerepet tölt be: oltalmaz minket a környezeti hatásoktól és veszélyektől. Ezt a gondoskodást a mi feladatunk meghálálni. Lelki állapotunk is tükröződhet a bőrünkön, a stressz, fáradtság mind nyomot hagyhatnak rajta. Az idő múlásával pedig az öregedés jelei is egyre inkább meglátszódhatnak arcunkon kívül a testünk többi részén is.

Testápoló krémek

Bőrünket hatékonyan tudjuk védelmezni és felfrissíteni azért, hogy sokáig egészséges maradhasson és betölthesse fontos szerepét. Mivel a bőrünkön keresztül minden anyag felszívódik, ezért mindenképp természetes, natúrkozmetikumot, vagy növényi aktív összetevővel készült formulát válasszunk!

Próbáljunk ki a bőrtípusunkhoz leginkább illő testápolót! Száraz bőrre válasszunk gazdagabb, akár testvaj textúrájú bőrápoló krémet. Normál vagy zsírosabb, pattanásra hajlamos bőrre inkább egy lágyabb krémet használjunk, amely gyorsan felszívódik.

Masszázsolajok, bőrolajok

Ne tagadd meg magadtól az énidőt! Egy hosszú, fárasztó nap után te és a bőröd is megérdemlitek az extra gondoskodást. Adj egy esélyt a bőrápoló és masszázsolajoknak, nem fogod megbánni! A gondosan összeválogatott összetevőkből készült természetes, bio alapanyagban gazdag bőrápoló olajoknak számos előnye van. Segítenek serkenteni a vérkeringést, ellazítani az izmokat. A masszázs rituáléja és a finom illatok csökkentik a stresszt. A bőrápoló olajok elősegítik a bőr regenerációját és védik a kiszáradástól.

Hasznos tanács: a gyorsan felszívódó testápoló olajok titka, hogy a zuhanyzás vagy fürdőzés utáni, kissé nedves bőrre kell felvinni. A víz segíti az olajok hatékony felszívódását és ezáltal extra hidratáló hatást érhetünk el.