Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint

Radír


3termék 13
3termék 13

Miért is fontos a hámlasztás?

Ha segítjük bőrünket az elhalt hámsejtek eltávolításával és a pórusok tisztításával, azzal elősegítjük megújulását. Rendszeres használat mellett bőrünk tisztább és ragyogóbb lesz.

Ne használjunk arcunkra túl durva szemcséjű bőrradírt. Kerüljük az egyenetlen szemcséjű bőrradírokat is, melyekkel nem tudunk egyenletes nyomással masszírozni.

A terméket minden esetben megtisztított (akár tonizált) és nedves arcbőrre vigyük fel. A szem közvetlen környékét elkerülve körkörös mozdulatokkal, gyengéden masszírozva végezzük a hámlasztást. A nyomás erősségét kitapasztaljuk saját bőrünk igényeinek megfelelően.

Száraz bőr esetén keressünk egy hidratáló hatású bőrradírt és óvatosan szoktassuk hozzá bőrünket a radírozáshoz. Zsíros bőr esetén mattító és tisztító, kombinált bőr esetén pedig szintén tisztító, tápláló radírt válasszunk.

Fontos a rendszeresség, de ne vigyük túlzásba!

Ahogy minden arcápolási termék esetében, úgy a radír is rendszeres használat mellett fejti ki hatását. Bőrtípustól függően a javasolt heti 1-2 vagy 2-3 alkalom.

Ha minden nap hámlasztunk, azzal felborítjuk a bőr természetes egyensúlyát. Ebben az esetben a hatás éppen ellentétes lesz, sőt arcunk érzékennyé válhat és elveszítheti természetes védekező képességét.