Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint
Illat szerint
Életkor (Év)
5 Év - 100 Év

HAJÁPOLÁS


100termék
 
100termék

A nők legfontosabb ékszere a mosolyuk - és a hajkoronájuk! A dús és egészséges haj látványa a legszebb kiegészítő, amit csak viselhetsz. Egy szép frizura magabiztosságot és önbizalmat ad!

Az első lépés a megfelelő ápoló készítmények kiválasztása, melyek kíméletesen és hatékonyan tisztítják a fejbőrt! Ehhez ismerned kell fejbőröd állapotát: száraz, normál vagy könnyen zsírosodik? Bár a genetika is közrejátszik abban, hogy milyen gyakran kell hajat mosnod, de ha a fejbőröd kibillent természetes egyensúlyából, az fokozott faggyútermeléshez vezethet. A nem jól kiválasztott, erős kémiai hatóanyagokkal dúsított samponok gyakori használatával pedig egy ördögi körbe kerülhetsz - a vegyi összetevők eltávolítják a természetes olajokat és szárítják a fejbőröd, amivel az természetes módon még intenzívebb faggyútermelésbe kezd.

Agresszív készítmények helyett inkább válassz gyengéd, de hatékony összetevőkkel rendelkező sampont, ami tisztítás mellett hidratál és segít egyensúlyba kerülni vagy tartani a fejbőröd állapotát.

Válassz olyan sampont, ami amellett, hogy alaposan tisztít, ápolja is a bőrt. Hajmosás során figyelj arra, hogy a sampon elsősorban a fejbőr tisztítására való, a hajbalzsam pedig a hajad hosszának kondicionálására. A samponok száríthatják a hajvégeket, amíg a hajbalzsam elnehezítheti a hajtöveket és zsírossá teheti a fejbőrt.

A hajbalzsamok segítenek regenerálni, hidratálni, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé tenni a hajat. A haj hosszára kell őket felvinni és hagyni hatni a megadott ideig, majd alaposan kiöblíteni. A nem kiöblítendő hajolajak, hajvégápoló készítmények védelmet nyújtanak a káros hatásoktól és segítenek megóvni a hajszálakat a töredezéstől. Az ilyen olajos hajápolók segítenek a szálló haj megfékezésében is és a szöszösödés elkerülésében is.