Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák

FÜRDŐKELLÉK


5termék 15
5termék 15

Legyen minden fürdőzés SPA élmény

A mindennapos tisztálkodás hamar csak egy rutinfeladattá szelídülhet, pedig valójában egy lehetőség testünk és lelkünk kényeztetésére. Válassz te is az onlinekosar.hu kínálatából: talán épp egy testápoló szivacs, szépségszivacs, hátmosó kefe, masszázs szivacs vagy hámlasztó kesztyű hiányzik ahhoz, hogy kikapcsolódj.

Masszázs szivacsok

Az onlinekosar.hu kínálatában megtalálható MartiniSPA fürdőkellékek kényeztetést, wellness élményt és sokszor megoldást is nyújtanak olyan problémákra, mint a narancsbőr. A különböző masszázs és hámlasztó szivacsok könnyű használhatóságot biztosítanak. Használatukkal fokozható a vérkeringés, amely a méreganyagok gyorsabb távozását eredményezheti.

Peeling és masszázskesztyűk

A szivacsokhoz hasonlóan a kesztyűk is könnyű használhatóságot biztosítanak. Mivel gyorsan száradnak, így használatuk higiénikus. Anyagösszetételük és kialakításuk lehetővé teszi, hogy kíméletesen hámlasszanak, eltávolítva az elhalt hámsejteket. Segíthetik a bőr megújulását és felfrissülését.

Illatosított szivacsok

Az illatosított szépségszivacsok vagy fürdőpamacsok nemcsak a testnek, de a léleknek is kényeztetést nyújtanak. A kellemes, visszafogott illat elvarázsol a fürdőszobában.

Természetes alapanyagok

Legyen szó bükkfa nyéllel készült hátmosó keféről, pamut kendőről vagy eredeti tengeri szivacsról, a MartiniSPA fürdőkellékei között megtalálhatod az elvárásaidnak megfelelő terméket. Minden tengeri szivacsot fenntartható módon szüretelnek, tiszteletbe tartva a tenger élővilágát!

Hátmosó kefék

Válaszd a kényelmet és gondoskodj magadról egy hátmosó kefe segítségével. Masszírozd át a hátad egy fából készült, vagy könnyebb műanyag kefével. Érdemes egy olyat választani, melynek levehető a nyele, így kézi masszázskefeként is használható.

Baba fürdető szivacs

A babák bőrének különösen fontos a megfelelő gondoskodás. A gyerek fürdőszivacsok és kifejezetten babáknak készült fürdető szivacsok ellenállhatatlan puhasággal segítenek megtisztítani a kicsik érzékeny bőrét.