Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák
Bőrtípus szerint
Életkor (Év)
5 Év - 100 Év

Kéz


3termék 13
3termék 13

Kezünk és a kezünkön lévő bőr van a leginkább kitéve minden környezeti hatásnak. Az egyik legjobban igénybe vett bőrfelületnek pedig még odaadóbb gondoskodásra van szüksége.

Kéztisztítás

A kézfertőtlenítő gél használata a koronavírus hatására annyira elterjedt és az életünk részévé vált, hogy ma már szinte mindenki táskájában lapul egy tubus kéztisztító. Az erős, magas alkoholtartalmú gélek azonban gyorsan kiszáríthatják a kezeket és felborítják a bőr ökoszisztémáját. Ezért tartjuk fontosnak, hogy hidratáló hatású kézfertőtlenítőt válasszunk. A glicerin tartalmú fertőtlenítő gélek tisztítás mellett ápolják és puhítják a bőrt. Segítenek az egyensúly fenntartásában.

Kézápolás

A kézápolás nagyon fontos lépése a bőrápolási rituálénknak. Akár napközben többször is ápolhatjuk a kezünket, hiszen a kisebb kiszerelésű hidratáló kézkrémek elférnek a táskánkban és egész nap magukkal tudjuk vinni. Mivel a bőrön keresztül a nemcsak a tápláló, de a mesterséges és káros anyagok is felszívódhatnak, ezért fontos, hogy természetes, bio összetevőkből készült natúrkozmetikumot válasszunk. A növényi összetevők és a természetes esszenciális és illóolajok csodás illattal varázsolnak el. Ezek a pillanatok a pörgéssel és rengeteg teendővel teli nap közben is 1-1 nyugodt pillanatot biztosítanak.

Bőröregedés jelei

Az arcon kívül a nyak, dekoltázs és a kézfej területén jelennek meg először a bőröregedés jelei. Idővel bőrünk nehezebben tartja meg nedvességtartalmát. Veszít a rugalmasságot biztosító kollagén és hialuronsav termelő képességéből. Válasszunk olyan tápláló, öregedésgátló összetevőket tartalmazó kézkrémet, mely segít fenntartani a bőr természetes állapotát.

Száraz, kirepedezett bőr

A hideg idő beköszöntével a zord időjárás megjelenésével a szél, eső és hó hatására kiszáradhat és kirepedezhet a kézfejünk. Ilyenkor még intenzívebb ápolásra van szükség. Télen és ősszel bátran választhatunk gazdagabb textúrájú krémet. A különböző tápláló növényi kivonatok rendszeres használat mellett gyorsan kifejthetik hatásukat és enyhíthetik a száraz bőr okozta húzódást. Segítségükkel elkerülhető a bőr fájdalmas kirepedése is.