Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Fürdőkristály - Hát- és deréklazító  60g
Kneipp Fürdőkristály - Hát- és deréklazító 60g
499 Ft

Kneipp Fürdőkristály - Hát- és deréklazító 60g

Fürdőkristály - Hát- és deréklazító 60g
Átmelegíti az izmokat, segít az ellazulásban, egy jóleső fürdő a hátnak, a vállaknak és a nyaknak. A készítmény az értékes ördögcsáklya kivonatát tartalmazza, amelyet a kozmetika a sporttevékenységek utáni lazító ápoláshoz használ. A termék további főbb összetevői a kajeputfa és levendula olaj, valamint mentalevél kivonat.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

499 Ft
Egységár: 8,32 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Adatok
Cikkszám
917812
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek