Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Aroma habfürdő - Habkirálynő 50ml
Kneipp Aroma habfürdő - Habkirálynő 50ml
499 Ft

Kneipp Aroma habfürdő - Habkirálynő 50ml

Aroma habfürdő - Habkirálynő 50ml

Úgy érzed megérdemelsz egy királynői kényeztetést? A Kneipp® Habkirálynő aroma habfürdő természetes kényeztető áfonyaolajjal és rooibos kivonattal, meleg, gyümölcsös illattal ápolja testét és lelkét.

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Adatok
Cikkszám
918608
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek