Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály- Sárkányharcos 40g
Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály- Sárkányharcos 40g
499 Ft

Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály- Sárkányharcos 40g

Naturkind színes fürdőkristály - Sárkányharcos 40g
Kezdődjön a fürdés Kneipp Naturkind Sárkányharcos varázsfürdővel!
Természetes sárkánygyümölcs kivonatot tartalmaz, mely segít megidézni egy ázsiai sárkány erejét, értékes varázsmogyoró kivonata ápolja az érzékeny bőrt és természetes jojoba olaj tartalma véd a kiszáradástól.
SZÍNVARÁZS: SÁRGA + KÉK = ZÖLD fürdővíz. – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeked számára!
A Kneipp Naturkind termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi. Használatuk 3 éves kortól ajánlott.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: öntsd a két fürdősó keverékét a 35-38 fokos folyó fürdővízhez és a víz zöldre színeződik. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsd ki és a visszamaradt fürdősót távolítsd el. Egy teljes fürdőhöz elegendő.

Márka
Kneipp
499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
910869
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Várady Réka
2022.06.21
A gyerekek imádták, hogy lehet a színekkel játszani. Nagyon finom illata is van. Viszont a fele is elég egyszerre, vagy nagyon nagy kád vízbe kell tenni.
Hasonló termékek