Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály - Álomutazó 40g
Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály - Álomutazó 40g
499 Ft

Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály - Álomutazó 40g

Naturkind színes fürdőkristály - Álomutazó 40g
Kezdődjön a fürdés a Kneipp Naturkind Álomutazó varázsfürdővel! A fürdősó természetes levendula olaja segít álomba merülni és nyugodt éjszakát biztosít.
SZÍNVARÁZS: KÉK + PIROS = LILA fürdővíz. – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeked számára!
A Kneipp Naturkind termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi. Használatuk 3 éves kortól ajánlott.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: öntsd a két fürdősó keverékét a 35-38 fokos folyó fürdővízhez és a víz lilára színeződik. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsd ki és a visszamaradt fürdősót távolítsd el. Egy teljes fürdőhöz elegendő.

499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Adatok
Cikkszám
918104
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek