Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Blog

Ismerd meg a MartiniSPA történetét!

Tisztálkodás
Szűrés törlése
2022.08.03 10:07
Ismerd meg a MartiniSPA történetét!

1969-ben Coenzo di Sorbolóban (Párma, Olaszország) Ugo Martini megalkotta a Martini Poliresine-t és ezzel elkezdődött az innovatív szivacsok készítése.

Az alapító szoros kapcsolatban állt az akkori évek fontos olasz tervezőivel, és több bútoripari vállalat számára alakított át poliuretánt. Így kezdődik a MartiniSPA története, egy folyamatosan fejlődő történelem, amelyet a kreativitás és a technológiai innováció által inspirált sikerek jellemeznek.

Fantáziadús modellek

A '80-as években fantáziadús MartiniSPA poliuretán kreációkat készítettek. Gyümölcs, pite, fagylalt vagy a híres Szabadság-szobor formájú szivacsok, amelyek képesek voltak feldobni a világ legexkluzívabb üzleteinek kirakatát.

A MartiniSPA azóta sem hagyta abba az új igények eredetiséggel történő értelmezését, és ma már büszkén elmondható, hogy a Made in Italy minőségi kiegészítők gyártásának referenciapontjává vált a márka a teljes jólét élményét keresők számára.

A MartiniSPA az építészekkel és tervezőkkel, mindenekelőtt olaszországi építészekkel és tervezőkkel való folyamatos együttműködésben olyan kollekciókra koncentrál, amelyek a formájuk, színük és funkcionalitásuk által rendkívüli vonzerővel bírnak.

Ma a MartiniSPA a szivacsgyártás piacának egyik főszereplője, és a testápoló kiegészítők ágazatának olaszországi vezetője. Termelésük a testszivacsokon kívül (különböző formájú, színű és illatú) keféket és kesztyűket is tartalmaz.

Közel 50 éves múlt után a lelkesedés és az innovációra való törekvés ma is a MartiniSPA teljes vállalati rendszerének mozgatórugója, a tervezéstől a gyártásig. A testápolásra és a személyes jólétre szánt új termékcsaládok pedig már elérhetők az onlinekosar.hu webáruházban is!

Kiemelt termékek: