Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Fürdőkristály - Nyugtató melegség 60g
Kneipp Fürdőkristály - Nyugtató melegség 60g
499 Ft

Kneipp Fürdőkristály - Nyugtató melegség 60g

Kneipp fürdőkristály - Nyugtató melegség 60g

A nyugtató melegségű Kneipp® fürdőkristály hársfavirágból származó természetes növényi kivonatokkal és természetes, esszenciális narancs- és cédrusfaolajjal érezhetően felmelegíti a tested. A fürdővízben található hársfavirág és meleg narancs gyümölcsös, finom virágillatú fürdő elűzi a kellemetlen hidegérzetet, jótékonyan hat a testre és a lélekre, míg a természetesen tápláló olajos fürdő hidratáltan tartja a bőrt. A fürdővízben kibontakozik az illóolajok természetes aromája.

A Kneipp® fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

Használata: a teljes fürdőhöz oldd fel a tasak teljes tartalmát forró vízben. Ezután adj hozzá meleg vizet, amíg el nem éri a kb. 36-38 fokos fürdési hőmérsékletet. Az ajánlott fürdési idő 15-20 perc. 1 fürdéshez elegendő.

499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Adatok
Cikkszám
917670
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek