Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Blog

Segítség Cultivator's hajfesték színválasztáshoz

Hajápolás
Szűrés törlése
2023.04.18 13:03
Segítség Cultivator's hajfesték színválasztáshoz

Kiválasztani a megfelelő hajfestéket sosem egyszerű feladat, most viszont segítünk!

A CULTIVATOR’S bio hajfestékek a természet és a tudomány jóságát ötvözik az innovációval. Bio gyógynövények egyedi keveréke, melyek természetes módon színezik a hajat. A legbiztonságosabb hajfestési megoldást jelentik, amely nem jár semmilyen kémiai folyamattal vagy melanin elszíneződéssel. Bio növényi hajfestékek, amelyek biztosítják a kívánt hajszínt, fényességet és táplálják a hajat. A félpermanens színek a haj festésére lettek kifejlesztve, melyek könnyedén tapadnak a haj kutikulájához. Minden összetevőnek megvannak a maga előnyei, melyek támogatják a haj egészségét. A CULTIVATOR’S hajfestékek koncentrált bio növényi porokból készülnek, melyek a hajfestésen túl revitalizáló hatást kölcsönöznek a fejbőrnek és a hajnak. A gondosan és kézzel válogatott, „Fair for Life” minősítésű bio összetevőket világszínvonalú gyártási technológiával dolgozzák fel annak érdekében, hogy meg tudják őrizni a növényi összetevők aktív tulajdonságait.

Kiváló megoldást nyújt az ősz és fehér hajszálak hosszantartó fedésére. Nem tartalmaz kémiai anyagokat, peroxidot, ammóniát, PPD-ket, parabéneket, génmódosított összetevőket. A termékeket többszöri minőségi ellenőrzésnek vetik alá. Dermatológialag tesztelt Európában.

Színskála

Így válassz hajfestéket saját hajszínednek megfelelően

 

Fontos tudnivaló

A henna alapú bio növényi hajfestékkel a természetes haszínednél csak sötétebb árnyalatot tudsz választani! Ezen felül a semleges henna (cassia) hajszínezés nélkül, a haj ápolására is alkalmas!

Használata:

 1. Válaszd ki a haj hosszának megfelelő mennyiséget!
  Egy doboz CULTIVATOR’S bio növényi hajfesték 4 x 25 g növényi port tartalmaz. A haj hosszától függ, hogy hány tasak használandó fel a hajfestés során: Rövid haj (férfi) = 1 tasak | Középhosszú haj = 2 tasak | Hosszú haj = 3 tasak | Extra hosszú haj = 4 tasak.
 2. Mosd meg alaposan a hajad gyógynövényes samponnal, majd hagyd természetes módon megszáradni!
 3. A haj méretének megfelelő mennyiséget keverj össze 35°C fokos langyos vízzel, amíg krémes állagú pasztát nem kapsz! Egy 25 g-os tasakhoz 100 ml langyos vizet adj hozzá!
 4. Ezt követően a kész pasztát azonnal vidd fel egyenletesen a hajadra a csomagban található komposztálható kesztyűt használva!
 5. Fedd be a hajad a csomagban található komposztálható zuhanysapkával, majd hagyd hatni 60-90 percig az elérni kívánt színárnyalatnak megfelelően! (60 perc alatt világosabb, míg 90 perc alatt sötétebb árnyalat érhető el.)
 6. Ezt követően öblítsd le a hajad sima vízzel! Azt javasoljuk, hogy a következő 48 órában semmilyen sampont ne használj! 48 óra után gyógynövényes sampon használatát javasoljuk.

 

A CULTIVATOR’S bio növényi hajfestékek minden hajszál körül egy réteget képeznek. Az eredményül kapott színt a haj meglévő színe határozza meg. Az ősz haj egyedülálló, mivel nem tartalmaz melanin pigmentet, így világosabb eredményt ad. Ha nagyobb az ősz hajszálak aránya, az általános színeredmény is világosabb lesz az első alkalmazásnál, de 4-5 használat után már egy használattal is el tudja fedni az ősz hajszálakat. Ezért a többlépcsős festés segít az ősz hajszálak hatékony fedésében.

A szín csak referenciaként szolgál, mely függ az összetevők betakarítási idejétől, a haj típusától, a meglévő hajszíntől, a pakolás időtartamától és a paszta melegen tartásától. A termék nem világosítja a hajat, mert nem tartalmaz fehérítőt vagy vegyszereket!

Hasznos tippek:

Ha korábban nem növényi hajfestéket használtál az alábbi 2 lépcsős eljárást javasoljuk:

 1. lépés: a hajszíntől függetlenül először a CULTIVATOR’S Henna hajfestéket használd a fentiekben megadott módon. A használatot követő 24 órában semmilyen sampont ne használj!
 2. lépés: 1 nap kihagyása után válaszd ki a megfelelő hajszínt és vidd fel a hajadra.
  A szőkék előnyben vannak, mert ők bármilyen színt választhatnak. Ha viszont sötét hajszínnel rendelkezel, akkor csak sötétebb színárnyalatot választhatsz, mint pl. Fekete, Mély gesztenyebarna, Gesztenye, stb.

Úgy érzed véget nem érő küzdelmet folytatsz a fényes és egészséges hajért? Próbáltál már növényi (henna) alapú, bio hajfestéket?