Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Ápolás

Ben&Anna tusfürdőpelyhek

Bőrápolás
Környezetvédelem
Szűrés törlése
2022.05.09 08:00
Ben&Anna tusfürdőpelyhek

Környezetvédelem és fenntarthatóság a fürőszobában is! A papírtubusos deókról és tégelyes fogkrémekről ismert Ben&Anna márka most a tusfürdő használatát emeli új szintre!

Ha ismerős számodra a Ben&Anna, akkor azt biztosan tudod, hogy termékei mindig a zero waste (hulladék nélküliség) szellemében készülnek. Ezt a szemléletet követke kerültek kifejlesztésre a tégelyes krémdezodorok, papírtubusos stift deók, tégelyes fogkrémek, fogtabletták és szappanok.

A tusfürdőpelyheket megelőzte a szappantabletta és szappanhab-adagoló, mely ugyanazon az elven arra ösztönöz, hogy ne vásároljunk eldobható, műanyag flakonos folyékony szappant vagy utántöltőt. Helyette használjuk az egyedi üveg szappanhab adagolót és hozzá a papírzacskóba csomagolt szappantablettákat. Egy csomag szappantablettával 1 liter folyékony szappan is készíthető. Fontos, hogy ezeket a tablettákat viszont csak a speciális adagoló tartállyal tudjuk használni, mely instant habot varázsol a tenyerünkre.

A tusfürdőpelyhekhez is készült egy Ben&Anna újrafelhasználható adagoló, mely letisztult stílusával bármely fürdőszobába illeni fog. Azonban a pelyheket bármilyen adagolóban fel lehet használni, így nem kell egyből az egész szettre beruháznod!

A Ben&Anna tusfürdőpelyhek is 100% természetes eredetű összetevőkből készült, vegán, minősített natúrkozmetikumok. Jó neked és a bolygónak is! Ráadásul teljesen műanyag mentes, 100%-ban komposztálható környezetbarát csomagolásban érkeznek hozzád.

Egy csomagban két tasak, tehát 2x20g tusfürdőpelyhet találsz. Egy tasak 200 ml tusfürdő előállításához elegendő. Ez azt jelenti, hogy egy csomaggal akár két műanyag flakont is megspórolhatsz!

Használata pedig rendkívül egyszerű:

  1. Öntsd a tasak tartalmát az adagolóba.
  2. Adj hozzá 200 ml meleg vizet.
  3. Rázd fel.
  4. Hagyd legalább 20 percet pihenni.
  5. Rázd fel ismét.
  6. És kész is!

A Ben&Anna tusfürdőpelyheket 4 illatban rendelheted meg. Minden illatot ajánlunk férfiaknak és nőknek egyaránt, az izgalmas illatkompozícióknak köszönhetően bárki megtalálhatja a kedvencét.

A gyümölcsös pehely trópusi gyümölcsök illatával kényeztet. A menta és citrom párosítást ajánljuk, ha frissességre vágysz. Az édes virágos pelyhek kényeztetik az érzékeket. A kék bazsalikom kompozíció pedig eukaliptusszal egzotikus, még is üdítő élményt biztosít zuhanyzáshoz.

Te kipróbálod?