Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Blog

Karácsonyi ajándékötletek 2023

Tea
Egészség
Szűrés törlése
2023.11.22 15:18
Karácsonyi ajándékötletek 2023

Mindjárt itt a szeretet ünnepe, amit sokszor beárnyékol a karácsonyi ajándékok kiválasztásával járó stressz. Idén ne hagyd az utolsó pillanatra a bevásárlást! Könnyítsd meg a saját dolgod, szerezd be a lehető legtöbb ajándékot egy helyről!

Ajándékötlet anyának

Szeretnéd, ha ajándékod kifejezné a szeretet és hálát, amivel anyukádra gondolsz? Válassz neki olyan termékeket, amivel énidőre és öngondoskodásra ösztönzöd!

Tökéletes választás a Weleda Könnyed boldogság ajándékcsomag vagy a YOGI TEA® Rózsás ölelés szett. Az ajándékodat a MartiniSPA egyik luxus érzetet keltő fürdőkellékével is megkoronázhatod.

Ajándékötlet férfiaknak

A Weleda Férfias frissesség ajándékcsomagban olyan termékeket találsz, amik nem hiányozhatnak egy férfi fürdőszobai polcáról sem. A tusfürdő felfrissít egy hosszú munkanap vagy épp edzés után, az arckrém pedig arra bátorít, hogy minden nap érdemes magaddal törődni egy kicsit.

Édesszájú a partnered? A YOGI TEA® Életöröm teaszett egy igazán jó választás lehet, hiszen két doboz, édes ízvilágú, fűszeres teát tartalmaz.

Ajándékötlet vendégségbe

Ti is sokat jártok az ünnepek alatt vendégségbe? Ha nálatok sem szokás üres kézzel érkezni, íme pár tipp: a házigazdák biztosan örülni fognak egy doboz YOGI TEA® Karácsonyi bio teának! Ha mellé még átadnál valami apróságot, ajánljuk a Weleda kézkrém és ajakápoló szetteket. Ebből létezik homoktövises és gránátalmás verzió is.