Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Tea

UKKO TEA


11termék 111
11termék 111

Az Ukko tea egy magyar vállalkozás, mely azzal a céllal indult, hogy megismertessék a teázás örömét és jótékony hatásait mindenkivel.

Természetgyógyászati alapokon nyugvó, fitoterápiás gyógynövény keverékeik azért olyan egyediek, mert a gyógyhatású és élvezeti teák előnyei kerültek bennük ötvözésre.

A szálas teák készítéséhez kizárólag természetes alapanyagokat használnak. Ukko tea választásákor is biztos lehetsz benne, hogy mesterséges aromák és más adalék hozzáadása nélkül készült italt fogyasztasz.

Az Ukko teák számos élethelyzetben lehetnek a segítségedre.

Az immunerősítő teakeverék az egész családnak segít a vírusos vagy bakteriális fertőzések elkerülésében. Fő összetevői a hársfa virágzat, gyömbér, csipkebogyó, echinacea mind hozzájárulnak ehhez a célhoz. Már 4 éves kortól fogyasztható.

A fogyasztó teakeverék segít abban, hogy diétád eredményes és tartós legyen. Segít helyreállítani az emésztést. Fő összetevői között zöld teát, gyömbért és fodormentát is találsz. Utóbbi csökkenti a puffadást és regenerálja a beleket.

További teakeverékekkel az Ukko tea jótékonyan hathat a diabétessszel, prosztataproblémákkal, változókori tünetekkel küzdőknek is. Baba teakeveréke a legkisebbeknek is biztonsággal adható a megfelelő folyadékpótlásért.