Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Yogi Tea® Boldog természet bio tea
Yogi Tea® Boldog természet bio tea
1 399 Ft
ÚJ

Yogi Tea® Boldog természet bio tea

Happy nature - Boldog természet

Biotermék. Ajurvédikus chai fűszer- és gyümölcskeverék mangóval, mandarinnal és vaníliával. Glutén- és laktózmentes, vegán.

Érezd jól magad, legyél jó! Boldog természet.

Madagaszkár – egy igazán különleges hely. Őshonos növény- és állatfajok, valamint finom teáink számos összetevőjének otthona. Mivel Madagaszkáron az egyik legmagasabb az erdőirtás aránya a világon, összefogtunk JACARANDAS nevű partnercégünkkel, hogy helyben, együtt segítsük az erdők újratelepítését. Ennek a teának a megvásárlásával Ön a fenntartható és tisztességes mezőgazdaságot folytató 3000 gazdálkodó egyikét támogatja, és ezzel hozzájárul új facsemeték ültetéséhez.

Összetevők: fahéj*, édesgyökér*, gyömbér*, hibiszkusz*, kurkumagyökér*, alma*, fehér hibiszkusz*, kakaóbabhéj*, narancshéj*, narancsolaj*, fekete bors*, vaníliabab* (1,5%), mangó* (1,5%), citromhéj*, vaníliakivonat* (1,2%), citromolaj*, szegfűszeg*, tangerinolaj* (0,5%), mandarinolaj, majomkenyérfa gyümölcspép*, kardamom*. *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Édesgyökér tartalma miatt a magas vérnyomásban szenvedők kerüljék túlzott mennyiségű fogyasztását!

A doboz 17db aromazáró, környezetbarát filtert tartalmaz.
Forgalmazást ellenőrizte: Biokontroll HU-ÖKO-01.
Származási hely: Nem EU-s mezőgazd.

 A YOGI TEA® több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.
YOGI TEA® a legmagasabb bio minősítéssel rendelkező minőséget képviseli.
Akik tudatosan élnek, a kis dolgokban is képesek felfedezni a nagyszerűt. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott élet mindenkire jó hatással van és ehhez hihetetlen sok ihletet meríthetünk egy csésze teából.
A teafiltereken található bölcsességekkel és a teadobozokon ábrázolt jógagyakorlatokkal szeretnénk ösztönzőleg hatni minden nap, hogy így hozzájárulhassunk egy tudatossággal és boldogsággal teli, békésebb és egészségesebb világhoz.
Melengeti a lelket!
100% bio – 100% ízélmény!

1 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Adatok
Cikkszám
490704
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Diana Molnar
2023.12.11
Már a doboz is boldogságot sugároz, a tea pedig nagyon finom :)
Igazolt vásárlás
Becze Sára Barbara
2023.06.06
Nagyon finom, kellemes ízkombináció. Egyik legfinomabb tea, amelyet valaha ittam! Kávé helyett fogyasztom. Ízesítés nélkül. A YOGI teák a legjobbak!
Igazolt vásárlás
Pálffy Christina
2023.05.15
Szuper finom! Szeretem kipróbálni az újdonságokat, nagyon bejött, illatos, narancsos, vaníliás, üde íze van.
Hasonló termékek