Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Himalaya Sötét foltok elleni szérum kurkumával 30 ml
Himalaya Sötét foltok elleni szérum kurkumával 30 ml
4 999 Ft
ÚJ

Himalaya Sötét foltok elleni szérum kurkumával 30 ml

Sötét foltok elleni tisztító arcszérum bio kurkumával 30ml

Egy egyedülálló növényi kivonatokat tartalmazó formula, amely antioxidáns tulajdonsággal rendelkező kurkumát és édesgyökeret tartalmaz. Segíthet láthatóan csökkenteni a pattanások, nap és öregedés okozta sötét foltokat. A Himalaya az ősi Ajurvéda tapasztalatát és a kutatások eredményeit felhasználva fejlesztette ki ezt az arcszérumot, amely a hidegen sajtolt kurkumakivonatnak, a 2% niacinamidnak és a 10% glikolsavnak köszönhetően segít felvenni a harcot a szabadgyökökkel szemben, így a bőr láthatóan tisztává, simává és sugárzóvá válik.

Ajurvédikus gyógynövények erejének ötvözése a tudományos kutatással.

Használata: naponta csak egyszer, este használja! A megtisztított arcbőrre vigyen fel 3-5 cseppet a szérumból és finoman masszírozza be! Várja meg míg a szérum beszívódik! Figyelmeztetés: az első három alkalommal ajánlott érzékenységi tesztet csinálni: vigyen fel 1-2 cseppet a termékből egy kis területre! Amennyiben nem jelentkezik kellemetlen érzés, este vigye fel a megtisztított arcbőrre! A glikolsavat (AHA) tartalmazó termékek használatakor gyakran előfordulhat enyhe égő érzés, irritáció. Amennyiben a termék használatát követően bőre kiszárad vagy hámlik, csak minden második nap használja! Mindig használjon fényvédő arckrémet napozás előtt!

Klinikailag bizonyított hatékonyságú.

Kurkuma: az ajurvédában évszázadok óta antiszeptikus hatása miatt a természet adta egyik legerősebb gyógynövényként tartják számon. Segít kiegyenlíteni a bőr tónusát. Erős gyulladáscsökkentő hatással bír, amelynek köszönhetően nyugtatja a bőrt.
Édesgyökér: egészséges ragyogást biztosít a bőrnek és javítja a bőr megjelenését.
Niacinamid: B3 vitaminként is ismert. Bizonyítottan jótékony hatással bír, megnyugtatja a bőrt és segít csökkenteni a sötét foltok megjelenését.
Glikolsav: az AHA-savak leggyakoribb formája. A bőr legfelső rétegére hámlasztó hatással van, ezáltal simítja a bőrt.

4 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Adatok
Cikkszám
2025
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek