Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Blog

Nyári hajápolási tippek

Hajápolás
Szűrés törlése
2022.07.19 08:21
Nyári hajápolási tippek

Nyári hajápolás? Előfordulhat, hogy nyáron nagyobb odafigyelést igényel frizurád, hiszen a nap UV-sugarai és más környezeti hatások is érik. Adunk néhány tippet, hogyan óvd meg frizurád!

UV-sugárzás

Az intenzív napsugárzás nemcsak a bőrre van rossz hatással, de a hajat is kiszáríthatja, fakóvá teheti. Egy divatos nyári kalap, vagy kendő a vízparton segíthet ezt elkerülni.

Sós víz és a klór hatása

Tengerparton nyaralsz? Úszás után mindenféleképp öblítsd át a hajad édes vízzel, hiszen a sókristályok nagyítóként viselkedve még jobban felerősíthetik az UV-sugárzást. Mielőtt bemész a vízbe használj hajolajat, amely segít megvédeni a hajvégeket a só vagy a klór okozta kiszáradástól!

Hajszárítás

Évszaktól függetlenül vigyázz arra, hogy a törölközővel ne dörzsöld a hajad, inkább csak itasd fel a felesleges vizet. A legjobb, ha erre egyébként egy pamut pólót használsz! A levegőn száradás sokkal egészségesebb a hajnak, így nyáron érdemes a természetre bíznod magad.

Tégy meg mindent a kiszáradt hajadért

Ha már megtörtént a baj és frizurád elvesztette korábbi fényét, hidratáltságát, még ne nyúlj rögtön az ollóhoz! Válassz egy intenzíven tápláló sampont és balzsamot, amely segít visszaállítani hajad korábbi állapotát. A Weleda zabos regeneráló hajbalzsam és sampon jojoba- és kókuszolajjal segít erősíteni és hidratálni a hajat. Hullámos, göndör hajra is alkalmas!

 

Kedvenc hajápolási termékeink: