Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Blog

Az új Weleda szilárd tusfürdők elvarázsolnak

Bőrápolás
Tisztálkodás
Szűrés törlése
2022.08.05 14:34
Az új Weleda szilárd tusfürdők elvarázsolnak

Miért környezetbarát megoldás a szilárd tusfürdő a hagyományossal szemben? Miért válaszd a Weleda új termékeit? Tapasztald meg a 100% természetes eredetű összetevőkből és esszenciális olajokkal készült termékek minden előnyét!

Környezetbarát megoldás

Talán nem is gondolunk bele, de a folyékony tusfürdők fő összetevője nem más, mint a víz. Hogy ezeket a termékeket biztonságosan csomagolni és szállítani tudjuk, sajnos rengeteg műanyag felhasználására van szükség. A különböző, nagy méretű flakonok mozgatása és tárolása rengeteg helyet kíván és üzemanyagot emészt fel. Így megállapíthatjuk, hogy egy hagyományos tusfürdő ökológiai lábnyoma lényegesen nagyobb, mint egy szilárd tusfürdőé.

A Weleda legújabb termékei ráadásul 55%-ban újrahasznosított alapanyagból készült műanyagmentes (kivéve lakk, ragasztó, tinta) csomagolásba zárva várják, hogy elfoglalhassák helyüket a fürdőszobádban. Miután kicsomagoltad, a papírdoboz természetesen újrahasznosítható, vagy szelektív gyűjtőbe kerülhet.

Kényeztesd az érzékeid

Add át magad az élményeknek zuhanyzás közben is! A 100% természetes, a Weleda saját parfümőrei által megalkotott esszenciális olajok illatkeverékei szinte életre kelnek a zuhany gőzében! Az ellenállhatatlanul krémes, lágy hab pedig simogatja a bőrt, miközben hatékonyan tisztít.

Ismerd meg az illatokat

Gyömbér és keserű narancs

Kezdd a napot kiegyensúlyozottan és harmonikusan! A fűszeres gyömbér és keserű narancs élénkítő illattal frissít fel.

Levendula és vetiver

Lazulj el és kapcsolódj ki pár percre, amíg a levendula illata kényeztet zuhanyzás közben.

Ylang-ylang és írisz

Virágszirum puhaságú élményben lesz részed, amikor ezzel a szilárd tusfürdővel kezded – vagy épp zárod – a napot!

Geránium és kubeba

Örömteli élvezet testnek és léleknek ezzel az illat párosítással!

Megéri szilárd tusfürdőt választani?

Ha a krémes habélmény és intenzív illatok gondolata eddig nem győzött meg, van még egy érvünk a Weleda szilárd tusfürdők mellett! Az intenzív, tömény formulának köszönhetően akár 2x150 ml folyékony tusfürdőt válthatsz ki használatával!

Tápláló összetevők

Ahogy a Weledától már megszokhattuk, most sem kell elbújnia, ha az INCI-t ((International Nomenclature of Cosmetic Ingredients): az összetevők listája egy nemzetközileg elfogadott nevezéktan alapján) szeretnéd alaposan átvizsgálni. Összetevői között bio sheavajat is fogsz találni, mely ápolja a bőrt!

Ne feledd: a (minősített) natúrkozmetikumok, mint például a Weleda termékek, előírás szerint csak természetes, növényi illóolajokat tartalmazhatnak, amelyeket az esetek túlnyomó többségében fel kell tüntetni. Ráadásul, ha nem így tennének, akkor az nem felelne meg annak a holisztikus szemléletnek, amely szerint a Weleda natúrkozmetikumokat fejlesztik és gyártják. Így, ha olyan összetevőket látsz, mint például a benzilszalicilát (Benzyl Salicylate), azt (más cégekkel ellentétben) nem izolált nyersanyagként használják, hanem a szilárd tusfürdőben található 100% természetes esszenciális olaj tartalmazza! Ha az illatanyagokkal vagy egyéb összetevőkkel kapcsolatban kérdésed van, bátran fordulj hozzánk!

Ha natúrkozmetikumot választanál, de egyelőre idegenkedsz a szilárd alternatíváktól, bármikor választhatod a minősített Weleda tusfürdőket is!