6000 Ft fölötti rendelés esetén ingyenes szállítás! Ne maradj le róla!

Kneipp Fürdőkristály - Tökéletes kikapcsolódás  60g
Kneipp Fürdőkristály - Tökéletes kikapcsolódás 60g
359 Ft

Kneipp Fürdőkristály - Tökéletes kikapcsolódás 60g

Fürdőkristály - Tökéletes kikapcsolódás 60g
A Kneipp Tökéletes kikapcsolódás fürdőkristály természetes és tiszta termálsó oldatot, valamint teljes értékű indiai citromfű olajat és citromfű kivonatot tartalmaz. A természetes olajok hatása révén segít ellazulni és egy pihentető fürdő élményét varázsolni.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

Márka
Kneipp
359 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
91171
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek