Minden 6000 forint fölötti rendelés esetében INGYENES A KISZÁLLÍTÁS.

Kneipp Fürdőkristály - Köszönöm 60g
Kneipp Fürdőkristály - Köszönöm 60g
359 Ft
323 Ft
10
ÚJ

Kneipp Fürdőkristály - Köszönöm 60g

Fürdőkristály - Köszönöm 60g
Kneipp Köszönöm fürdősó a napraforgó tápláló olajával és a pálmarózsa természetes illóolajával. A virágos illat vidám fürdőélményt varázsol. Mondd minél többször, mert a köszönöm kimondása boldoggá tesz!
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

Márka
Kneipp
359 Ft
323 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 36 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
915873
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek