Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Szűrés
Termék státusza
Márka
Termékkategóriák

HEMPY


2termék 12
2termék 12

A Hempy étrend-kiegészítők hidegen sajtolt kendermagolaj alapú készítmények. A kendermagolaj egy szupertáplálék, mely Omega-6 és Omega-3 zsírsavakban gazdag.

Az Omega-6 és az Omega-3 egészségünkhöz nélkülözhetetlen többszörösen telítetlen zsírsavak. Kimagasló szerepük van a szív- és érrendszeri betegségek prevenciójában.

A kendermagolajnak számos jótékony hatása van. Segít a szív- és érrendszer megóvásában. Segíthet az immunrendszer erősítésében. Külsőleg alkalmazva sokan használják hajápolóként és bőrápolóként is.

A kendermagolaj a Cannabis Sativa L. növény hidegen sajtolásával kerül kivonásra. Világszerte fogyasztják és népszerűsége egyre csak növekszik az egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt.

A Hempy hidegen sajtolt kendermagolajat ajánljuk önmagában fogyasztva is. Azonban intenzív mogyoró ízének köszönhetően kiváló salátaöntet alap. 100% tisztaságú, vegán termék, mely GMO-mentes, allergén mentes és gluténmentes.

A Hempy kendermagolaj lágyzselatin kapszula 90 db-os kiszerelésének köszönhetően sokáig elég. Ajánljuk azoknak, akik idegenkednek az olajtól, de szeretnék maguk is megtapasztalni a kendermagolaj étrend-kiegészítők jótékony hatásait.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! Javasoljuk, hogy terhesség és szoptatás alatt konzultálj orvosoddal!