Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Yogi Tea® Kurkuma chai bio tea
Yogi Tea® Kurkuma chai bio tea
1 399 Ft

Yogi Tea® Kurkuma chai bio tea

Kurkuma Chai
Biotermék. Ajurvédikus kurkuma-, gyógynövény- és fűszerkeverék.
KELLEMES, ERŐTELJES, SOKOLDALÚ
Az erős Földanya növesztette csodálatos, aranyló kurkuma még a nehéz, zűrzavarokkal teli időszakokban is segít, hogy jól érezzük magunkat. Ízletes chai fűszerekkel és egy csipetnyi fahéjjal ízesítve tárul elénk erős aromája. Hagyd, hogy elvarázsoljon! Akkor különösen ízletes, ha egy cseppnyi édesítővel és tejjel vagy annak valamilyen (vegán) megfelelőjével szervírozzuk. A kurkuma ízének hangsúlyozásához a legjobb, ha úgynevezett Arany tejet készítünk: egyszerűen forrald fel a teafiltert tejben (100°C), majd hagyd ázni 5 percen keresztül, végül add át magad az élvezeteknek!
Összetevők: kurkumagyökér* (55%), fahéj* (14%), édesgyökér*, gyömbér* (7%), kardamom* (3%), fekete bors*, alma*, édeskömény*, szerecsendió*, kakaóbabhéj*, szegfűszeg*
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
A doboz 17db aromazáró, környezetbarát filtert tartalmaz.
Forgalmazást ellenőrizte: Biokontroll HU-ÖKO-01.
Származási hely: Nem EU-s mezőgazd.

 

A YOGI TEA® több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.
A YOGI TEA® a legmagasabb bio minősítéssel rendelkező minőséget képviseli.
Akik tudatosan élnek, a kis dolgokban is képesek felfedezni a nagyszerűt. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott élet mindenkire jó hatással van és ehhez hihetetlen sok ihletet meríthetünk egy csésze teából.
A teafiltereken található bölcsességekkel és a teadobozokon ábrázolt jógagyakorlatokkal szeretnénk ösztönzőleg hatni minden nap, hogy így hozzájárulhassunk egy tudatossággal és boldogsággal teli, békésebb és egészségesebb világhoz.
Melengeti a lelket!
100% bio – 100% ízélmény!

Márka
Yogi Tea
Tea
Chai teák
1 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Adatok
Cikkszám
450300
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Magyar Melinda
2023.10.11
Az onlinekosar.hu-val meg vagyoj elégedve. Első alkalommal vásároltam náluk, és nagyon gyorsan megkaptam az árut. Az apró "meglepetésekről" és az ajándékról nem is beszélve. Köszönöm.
Előnyök: A kurkumás tea tapasztalatom szerint hatásos. Már pár dobozzal elhasználtam és úgy érzem jót tesz az izületeimnek. Ha kihagytam hosszabb időre, akkor újra vissztért a fájdalom. Csak ajánlani tudom.
Hátrányok: Nem tapasztaltam hátrányt.
Hasonló termékek