Minden 8000 forint fölötti rendelés esetében INGYENES A KISZÁLLÍTÁS.

Kneipp fürdőolaj - Wellness trió 3x20ml
Kneipp fürdőolaj - Wellness trió 3x20ml
1 399 Ft

Kneipp fürdőolaj - Wellness trió 3x20ml

Fürdőolaj - Wellness trió 3x20ml
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
A termék tartalma:

  • Hát- és deréklazító fürdőolaj 20ml: a Kneipp Hát- és deréklazí­tó fürdőolaj értékes ördögcsáklya kivonatot és természetes cajeputolajat tartalmaz. Átmelegí­ti a megfáradt testrészeket és segí­t az ellazulásban.
  • Ízület- és izomlazító fürdőolaj 20ml: ez az olaj értékes árnika kivonatot, természetes éterikus cabreuva fa olajat, rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz. Jółeső, felmelegítő és aktiváló fürdő készí­thető segítségével.
  • Jó éjszakát fürdőolaj 20ml: a Kneipp jó éjszakát fürdőolaj segít biztosítani a nyugodt elalvást. Az egyedülálló illatkompozíciót hozzájárul a belső béke és harmónia megteremtéséhez. Az éterikus levendula olaj évszázadok óta relaxáló hatású. Az értékes golgotavirág olaj harmonizáló és bőrápoló hatású.

Használata: önts fél üveg olajat a 36-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 15-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1-1 üveg Kb. 2 teljes fürdőhöz elegendő. Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsd ki és a visszamaradt olajat távolítsd el.

Márka
Kneipp
1 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőolaj
Cikkszám
915310
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek