Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Naturkind- Pattogó Fürdőkristály - Csillagpor 60g
Kneipp Naturkind- Pattogó Fürdőkristály - Csillagpor 60g
899 Ft

Kneipp Naturkind- Pattogó Fürdőkristály - Csillagpor 60g

Naturkind Pattogó Fürdőkristály – Csillagpor 60g

Merüljön el gyermeke egy galaktikus kalandba a Kneipp naturkind Csillagpor pattogó fürdőkristályaival. Egy varázsütésre, kékre színezi a vizet a kozmikus csillagpor. A gyümölcsös ribizli illatú fürdő kellemes érzést kelt a bőrön, miközben nagyszerű utazásokról álmodozhat a csillagos égen. Hallod a csillagpor recsegését a vízben?A szín és a pattogó fürdővíz az érzékek számára is élménnyé varázsolja a fürdőzést!

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

Márka
Kneipp
899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
917390
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek