6000 Ft fölötti rendelés esetén ingyenes szállítás! Ne maradj le róla!

Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály- Legjobb Barátnő 40g
Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály- Legjobb Barátnő 40g
399 Ft

Kneipp Naturkind - Színes fürdőkristály- Legjobb Barátnő 40g

Naturkind színes fürdőkristály - Legjobb barátnő 40g
Kezdődjön a fürdés, nyomás a kádba a Kneipp Naturkind Legjobb Barátnő színes varázsfürdővel! Elválaszthatatlanul, mint a legjobb barátnők, úgy olvad össze a sárga és a piros fürdősó a vízben egy vidám narancssárga színné, ráadásul édes, gyümölcsös sárgadinnye illatot áraszt. Az értékes napraforgóolaj ápolja a gyermekek érzékeny bőrét és védi azt a kiszáradástól.
SZÍNVARÁZS: SÁRGA + PIROS = NARANCSSÁRGA fürdővíz. – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeked számára!
A Kneipp Naturkind termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi. Használatuk 3 éves kortól ajánlott.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: öntsd a két fürdősó keverékét a 35-38 fokos folyó fürdővízhez és a víz narancssárgára színeződik. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsd ki és a visszamaradt fürdősót távolítsd el. Egy teljes fürdőhöz elegendő.

Márka
Kneipp
399 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
915135
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek