Minden 6000 forint fölötti rendelés esetében INGYENES A KISZÁLLÍTÁS.

Kneipp Habzó Fürdőkristály - Rózsa 80 g
Kneipp Habzó Fürdőkristály - Rózsa 80 g
399 Ft
359 Ft
10

Kneipp Habzó Fürdőkristály - Rózsa 80 g

Habzó Fürdőkristály - Rózsa 80g
Szánj időt Magadra és élvezd a kikapcsolódást Kneipp Rózsa habzó fürdőkristállyal! Értékes damaszkuszi rózsa kivonatot és esszenciális olajat tartalmaz, mely kényezteti érzékeidet. A bőrnyugtató kamélia olaj védi a bőrt a kiszáradástól és táplálja.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

Márka
Kneipp
399 Ft
359 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 40 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
913252
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek