Minden 6000 forint fölötti rendelés esetében INGYENES A KISZÁLLÍTÁS.

Kneipp Fürdőkristály - Sok szerencsét 60g
Kneipp Fürdőkristály - Sok szerencsét 60g
359 Ft
323 Ft
10
ÚJ

Kneipp Fürdőkristály - Sok szerencsét 60g

Fürdőkristály - Sok szerencsét 60g
Sok szerencsét Kneipp fürdőkristály lóhere- és csillaggyümölcs-kivonattal, valamint természetes illóolajjal a boldog pillanatokért. A sziporkázó illat vidám fürdőélményt varázsol.
A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.
Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

Márka
Kneipp
359 Ft
323 Ft
Kedvezmény 10
Megtakarítás 36 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
914247
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek