Minden rendeléshez ajándék! | Törzsvásárlói program

Kneipp Fürdőkristály - Energia & Vitalitás 60g
Kneipp Fürdőkristály - Energia & Vitalitás 60g
479 Ft
ÚJ

Kneipp Fürdőkristály - Energia & Vitalitás 60g

Fürdőkristály - Energia & Vitalitás 60g

A Kneipp Energia&Vitalitás fürdőkristály természetes esszenciális hegyi fenyőolajjal revitalizáló illattal frissítő és élénkítő fürdési élményt nyújtanak a  testnek és léleknek. Érezd magad késznek a következő aktív napra is!

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.
Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül, színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

Használata: a tasakot tépd fel, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és teljesen oldd fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő. A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

 

Márka
Kneipp
479 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
Adatok
Termékkategóriák
Fürdőkristály
Cikkszám
916500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek